Μέχρι αύριο στις 12:00 το μεσημέρι τα ραντεβού για την εξέταση – Δωρεάν μετακινήσεις με εκπτώσεις για όλους τους συμμετέχοντες.
Την τελευταία τους ευκαιρία έχουν μέχρι αύριο το μεσημέρι χιλιάδες υποψήφιοι του ΑΣΕΠ για να ορίσουν την ημέρα και ώρα της ηλεκτρονικής τους εξέτασης στον δεύτερο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (προκήρυξη 1Γ/2025).
Η πλατφόρμα appointments.asep.gr θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 27 Μαΐου 2025, με είσοδο μέσω Taxisnet.
Συνολικά 47.410 υποψήφιοι καλούνται να κλείσουν ραντεβού, καθώς μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ενταχθούν αυτόματα σε ημέρα και ώρα που θα καθορίσει το σύστημα, χωρίς περιθώριο αλλαγής. Επιτρέπεται μόνο μία τροποποίηση των στοιχείων ραντεβού έως αύριο.
Οι εξετάσεις αφορούν αποφοίτους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, και θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:
-
Στην Αθήνα, από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι
-
Στη Θεσσαλονίκη, από 12 έως 27 Ιουλίου, στο Περίπτερο 5 της ΔΕΘ
Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ειδικές εκπτώσεις στα εισιτήρια μετακίνησης για τους συμμετέχοντες:
-
Έκπτωση έως 50% στα πλοία (με τον ΣΕΕΝ)
-
Εκπτώσεις σε τρένα, λεωφορεία ΚΤΕΛ και αεροπορικά εισιτήρια (σε συνεργασία με HELLENIC TRAIN, ΠΟΑΥΣ και τις αεροπορικές AEGEAN, Olympic Air και Sky Express)
Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν αναλυτικά από το ΑΣΕΠ για τη διαδικασία αξιοποίησης των εκπτώσεων μετά τη λήξη των ραντεβού.



