Τρακάρισε τρία αυτοκίνητα και διέφυγε – Συνελήφθη έπειτα από έρευνα της Τροχαίας
Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης θα λογοδοτήσει στο Αυτόφωρο, μετά το τροχαίο που προκάλεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Φιλοθέη. Το φορτηγάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρία σταθμευμένα οχήματα και προσέκρουσε σε τοιχίο και γκαραζόπορτα, ωστόσο ο ίδιος εγκατέλειψε το σημείο.
Η Τροχαία, έπειτα από καταγγελίες των ιδιοκτητών και αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ταυτοποίησε τον Μπισμπίκη ως υπεύθυνο του ατυχήματος. Το όχημά του εντοπίστηκε αργότερα με εμφανείς ζημιές, ενώ ο ίδιος παρουσιάστηκε στο Τμήμα, όπου και συνελήφθη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά πρόκληση υλικών ζημιών με εγκατάλειψη, αδίκημα που πλέον χαρακτηρίζεται πλημμέλημα. Ο Μπισμπίκης εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην πρώην σχολή Ευελπίδων, όπου θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.



