Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΔήμος ΔιονύσουΗ αγάπη και ο εγωισμός στον πυρήνα της οικογένειας

Η αγάπη και ο εγωισμός στον πυρήνα της οικογένειας

Μια ανοιχτή συζήτηση για τις σχέσεις, τις συγκρούσεις και την ανάγκη ουσιαστικής κατανόησης

Η οικογένεια αποτελεί το πρώτο πλαίσιο μέσα στο οποίο διαμορφώνονται η αγάπη, η φροντίδα και η αλληλεγγύη, αλλά ταυτόχρονα και ο χώρος όπου γεννιούνται εντάσεις, σιωπές και εγωισμοί. Σε μια εποχή ταχύτατων κοινωνικών αλλαγών, η ανάγκη για ειλικρινή διάλογο και βαθύτερη κατανόηση μέσα στην οικογένεια καθίσταται πιο επίκαιρη από ποτέ.

Με αυτό το σκεπτικό, η Ενορία του Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου & Αγίου Στεφάνου διοργανώνει μια ουσιαστική συνάντηση αφιερωμένη στις ανθρώπινες σχέσεις και τη συναισθηματική ισορροπία. Η δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενίσχυση της συνοχής και της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια και την κοινότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026 στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού, με ομιλήτρια την Αναστασία Β. Κοτσοπούλου, ψυχολόγο, η οποία θα προσεγγίσει το θέμα με έμφαση στην κατανόηση των συναισθημάτων και στη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα στην αγάπη και τον εγωισμό. Η συνάντηση φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν χώρο σκέψης, ανταλλαγής και εσωτερικού διαλόγου, υπενθυμίζοντας ότι η αγάπη, παρά τις δυσκολίες, παραμένει πάντα μια επιλογή που αξίζει.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments