Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2026
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΑνατροπή στο σκηνικό: Φεύγει η ζέστη, έρχονται καταιγίδες

Ανατροπή στο σκηνικό: Φεύγει η ζέστη, έρχονται καταιγίδες

Πτώση θερμοκρασίας και έντονα φαινόμενα έως τα μέσα της εβδομάδας

Ανατροπή παρουσιάζει το σκηνικό του καιρού από την Τρίτη 21/4, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί για επιστροφή της αστάθειας και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Η αρχή γίνεται με ήπιες βροχές και νεφώσεις στα βόρεια, όμως από την Τετάρτη η κακοκαιρία εντείνεται, επεκτεινόμενη σε περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα περιλαμβάνουν βροχές, τοπικές καταιγίδες και ενισχυμένους βόρειους ανέμους, ενώ σε ορεινές περιοχές ενδέχεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις.

Η Πέμπτη αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα, καθώς η κακοκαιρία θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες και πιο έντονα φαινόμενα. Ωστόσο, η διάρκεια της επιδείνωσης φαίνεται περιορισμένη, καθώς από την Παρασκευή και μετά αναμένεται σταδιακή βελτίωση, με τον καιρό να επιστρέφει σε πιο ανοιξιάτικα επίπεδα.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments