Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΔήμος ΛαυρεωτικήςΦοιτητές του Tufts University επισκέφθηκαν τον Δήμο Λαυρεωτικής

Φοιτητές του Tufts University επισκέφθηκαν τον Δήμο Λαυρεωτικής

Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις προκλήσεις της καθημερινής διοίκησης

Τον Δήμο Λαυρεωτικής επισκέφθηκαν φοιτητές του The Fletcher School of Law and Diplomacy του Tufts University, στο πλαίσιο του Executive Internship Program που υλοποιεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει ένας σύγχρονος δήμος στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αντιμετώπιση καθημερινών ζητημάτων που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.

Στη συζήτηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου Λαυρεωτικής, Κατερίνα Πάλλη, και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου, Δημήτρης Δράκος, οι οποίοι παρουσίασαν πτυχές της δημοτικής λειτουργίας και απάντησαν σε ερωτήματα των φοιτητών σχετικά με τις αρμοδιότητες, τις προκλήσεις και τις προτεραιότητες της αυτοδιοίκησης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, προσφέροντας γόνιμο πεδίο ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, ενώ αναδείχθηκε η αξία της συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και τοπικών φορέων διοίκησης.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments