Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

thofaneia koropiΜε λαμπρότητα τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Κρωπίας, στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Μαρίνας και στην ομώνυμη γραφική παραλιακή περιοχή με την παραδοσιακή ρίψη του Σταυρού. Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν με την βοήθεια του καλού καιρού ενώ πολλοί ήταν οι πιστοί, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που έπεσαν στην θάλασσα για την συλλογή του Σταυρού.
Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος συνεπικουρούμενος από τους, π. Απόστολο και Γεώργιο. Το Δήμο Κρωπίας
εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας Θεοφάνης Μιχαιρίνας, ο Δήμαρχος Δημήτριος Ν. Κιούσης, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Ντούνης, Θοδωρής Γρίβας, Αντώνης Κορωνιάς,  οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Μανώλης Γρινιεζάκης, Δημήτρης Λέκκας, Δήμητρα Μιχαιρίνα, Γεωργία Μπούτση, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας ενώ την μείζoνα αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο Διονύσης Κερασιώτης. Έντονη ήταν παρουσία εκπροσώπων των τοπικών συλλόγων (Αλθέας, Αμπελώνα, Αγίας Μαρίνας, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Δημητρίου, Πανοράματος, Αγ.Ιωάννη Λαμπρικών). Επίσης, διακρίναμε τον διοικητή των Π.Υ Ανατολικής Αττικής Αθανάσιο Τζοίτη και τον πρώην αντιδήμαρχο, ταξίαρχο ε.α Αθανάσιο Πουλάκη.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Ν. Κιούσης σε δήλωσή του μετά το πέρας της τελετής στην προβλήτα της Αγίας Μαρίνας δήλωσε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη εορτή, η εορτή των Φώτων, τα Θεοφάνεια. Ας φέρουν σε αυτή την χώρα, που δαμάζεται από μια μεγάλη οικονομική κρίση, την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Να φωτίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες και να πάμε μπροστά. Ο λαός μας έχει τις ικανότητες και μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά».

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17