Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχική Ελεύθερο Βήμα ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ν.ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ν.ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016

kioushs.dimitris“Αγαπητοί δημότες και δημότισσες,
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Κορωπίου,
«Οι ευχές μας για το 2016, για όλους εσάς, είναι διπλές. Ευχόμαστε στις οικογένειές σας, υγεία και πραγματική αγάπη μεταξύ σας και ως προς την σχέση σας με τους συμπολίτες σας, να διέπονται από  την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης. Κανένας άνθρωπος που κατοικεί στον Δήμο μας να μην αφεθεί στην μοναξιά και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Όλοι οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση ως κοινωνία. Πιστεύουμε σε μια νέα βάση της κοινωνικής μας συμπεριφοράς στηριζόμενη στις καλύτερες παραδόσεις  και αξίες του Ελληνισμού. Έτσι μπορεί να δημιουργηθεί  μια καλύτερη συλλογική κοινωνική ζωή.

Στο Κορωπί έχουμε απόθεμα κοινωνικότητας, έχουμε δομές και ανθρώπους με κοινωνική ευαισθησία και κοινωνικό συλλογικό πνεύμα. Μια «σπίθα» ενεργού εθνικού και ευρωπαϊκού  οράματος, δικαιοσύνης, δημοκρατίας και παραγωγικής προοπτικής χρειαζόμαστε, ώστε να κινητοποιήσουμε το παραγωγικό και διανοητικό μας κεφάλαιο, και ιδιαίτερα τους ανέργους νέους μας που στενάζουν, υποαπασχολούνται ή φεύγουν στο εξωτερικό.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει δυνάμεις, έχει φαντασία και παρά τον περιορισμό των οικονομικών πόρων και του προσωπικού της, παρά τις αδυναμίες της, έχει τις δυνατότητες να γίνει πρωταγωνιστής σε αυτή την νέα κινητοποίηση. Σε ότι αφορά την εκπλήρωση των δεσμεύσεών μας απέναντί σας,  ισχύει η δήλωση της  απόλυτης αφοσίωσης στην αποστολή που μας αναθέσατε δύο φορές, το 2011 και το 2014 : Πρώτον, να συνεχίσουμε, έργα βασικών υποδομών και τις κοινωνικές πολιτικές. Δεύτερον, να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης και των σκληρών μνημονιακών μέτρων στην ζωή των οικογενειών του Δήμου με καθημερινή ενασχόληση, βάσει ατζέντας δίκαιων αιτημάτων σας,  σε όλα  τα επίπεδα εκπροσώπησής σας, στο Κοινοβούλιο, την Κυβέρνηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τρίτον, να προετοιμάσουμε τον Δήμο μας τόσο ως προς τα έργα υποδομής του όσο και ως συντονιστή τοπικών παραγωγικών δυνάμεων για να είναι έτοιμος να συμβάλει στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και σε  μια νέα κοινωνική συνοχή.  Καλή χρονιά!»”

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17