Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Champions League: Nίκησε η Ίντερ - Ισόπαλες PSV & Ντόρτμουντ

Champions League: Nίκησε η Ίντερ – Ισόπαλες PSV & Ντόρτμουντ

Προβάδισμα προκρισησ για Μιλανέζους και Βεστφαλούς

Η Ίντερ πήρε μικρό, αλλά πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους 8 του Champions League, επικρατώντας με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο, ενώ στο Αϊντχόφεν η τοπική PSV και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμειναν στο 1-1 αν και είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και τα πάντα θα κριθούν στη Βεστφαλία.

Η Ίντερ ήταν ανώτερη από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έψαξε περισσότερο το γκολ, το πέτυχε και πήρε μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης (1-0) στα προημιτελικά του Champions League, ενόψει της ρεβάνς στο «Μετροπολιτάνο» (Τετάρτη 13/03, 22:00).

Ο Στέφαν Ντε Φράι πήρε την θέση του τραυματία Φραντσέσκο Ατσέρμπι στην τριάδα των στόπερ που χρησιμοποιεί μόνιμα ο Σιμόνε Ιντσάγκι, ο οποίος προτίμησε εν τέλει τον Ματέο Νταρμιάν αντί του Ντένζελ Ντάμφρις για να καλύψει όλη την δεξιά πλευρά.

Ο Άλβαρο Μοράτα επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε προτίμησε να ξεκινήσει τον φορμαρισμένο Μάρκος Γιορέντε ως παρτενέρ του Αντουάν Γκριεζμάν για την επίθεση, γεμίζοντας και αυτός με την σειρά του την αμυντική γραμμή.

Πλησίασε πιο πολύ η Ίντερ

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη του πρόωρα χαμένου θρύλου της ομάδας, Αντρέας Μπρέμε, μπήκαν πιο δυνατά, αποφασισμένοι να επιβάλουν το παιχνίδι τους έναντι των Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι για την… περίσταση φόρεσαν εμφάνιση πράσινο λαχανί.

Αγωνιστική ένταση, αλλά με πολλή προσοχή εκατέρωθεν, με την Ίντερ να πιέζει ψηλά και την Ατλέτικο να πλησιάζει πρώτη στο γκολ, με διαγώνιο σουτ του Σαμουέλ Λίνο από δύσκολη θέση που έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Γιάν Ζόμερ.

Οι Νερατζούρι έψαχναν με κάθετες πάσες να αιφνιδιάσουν την μαδριλένικη άμυνα, στην οποία κυριαρχούσε ένας καταπληκτικός Άξελ Βίτσελ, ο οποίος έκοψε μια πάσα – μισό γκολ του Ντε Φράι στον Μάρκους Τιράμ μετά από αντεπίθεση.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17