Σοκαρισμένη η κοινωνία των Τρικάλων – “Σκεφτόμουν καιρό να το κάνω”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
Την πόρτα του ανακριτή περνά σήμερα ο 18χρονος μαθητής ΕΠΑΛ που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της μητέρας του στα Τρίκαλα, μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα. Ο νεαρός είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος το πρωί της Τρίτης 21 Οκτωβρίου στην Άμεση Δράση, λέγοντας πως “σκότωσα τη μητέρα μου”.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος επισκέφθηκε τη μητέρα του στο σπίτι της, καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών του έμενε με τον πατέρα του και την αδελφή του. Κατά την προανάκριση, φέρεται να υποστήριξε ότι δεχόταν μπούλινγκ για την οικογενειακή του κατάσταση και ότι «διαφωνούσε με τον τρόπο ζωής της μητέρας του».
Όπως είπε, τη στιγμή που εκείνη παρακολουθούσε τηλεόραση, πήγε στο μπάνιο, πήρε μια πετσέτα, την τύλιξε γύρω από τον λαιμό της και τη στραγγάλισε. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία και τις ψυχολογικές παραμέτρους που μπορεί να οδήγησαν τον νεαρό σε αυτή την ακραία πράξη.
Η υπόθεση συγκλονίζει τα Τρίκαλα, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για ένα παιδί “ήσυχο, αλλά κλειστό στον εαυτό του”, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αποσαφηνιστούν τα πλήρη αίτια της τραγωδίας.



