Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και παράδοση
Με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι θα τιμήσει ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αυθεντικό ελληνικό γλέντι στην καρδιά της πόλης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου στην Πλατεία Ξενοφώντος στα Σπάτα, με ώρα έναρξης στις 22:00. Στη σκηνή θα βρεθούν η Γωγώ Τσαμπά, ο Θανάσης Θεολογίτης στο βιολί και ο Γιάννης Κονιτόπουλος, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Η δημοτική αρχή καλεί το κοινό να συμμετάσχει στη γιορτή, η οποία αποτελεί μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των Πολιούχων της πόλης και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.



